oNS Nieuws (nieuwsbrief 432)

Editie nummer 432 - Jaargang 11-10-2016

Wil jij meedoen met de OR? Roger van Boxtel blijft meedoen, want hij blijft langer bij NS. Mensen met een beperking kunnen makkelijker meedoen door de NS Reisassistentie app. En reizen op saldo is makkelijker voor reizigers die voor het eerst een OV-chipkaart aanschaffen.    

Inhoudsopgave

De nieuwe Sprinter Flirt in 3D

Waarschijnlijk heb je ‘m al wel een keer zien rijden op het spoor: de nieuwe Sprinter (type Flirt). Dit zijn nu nog allemaal testritten dus het blijft voor de meesten van ons bij het bekijken van de buitenkant van de trein. De Flirt 360° virtual reality Tour brengt daar verandering in.

 

Werkzaamheden herfstvakantie 15-24 oktober

In de herfstvakantie, van zaterdag 15 oktober tot maandag 24 oktober, wordt er weer hard gewerkt aan seinen, wissels, sporen en perrons rond Utrecht.

 

Van dal naar spits: Wat kost reizen met de trein?

Hoeveel kost mijn treinreis als ik tijdens de reis van dal naar spits reis of andersom?

 

Reisplanner: van deur tot deur

Steeds meer informatie beschikbaar in de Reisplanner op ns.nl

 

Vrijkaarten KreaDoe

Ben jij een creatieve doener? En zit knutselen en decoreren jou in het bloed? Dan is de KreaDoe misschien iets voor jou.

 

oNS Nieuws is een uitgave van Communicatie en verschijnt op dinsdag en donderdag.

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor oNS Nieuws? Stuur dan een e-mail naar redactie@ns.nl o.v.v. oNS nieuws. Heb je kopij voor oNS Nieuws? Mail dit minimaal een dag van tevoren naar: redactie@ns.nl o.v.v. oNS nieuws-kopij.

Redactie: Anneke Bisschop en Eleonoor van den Dool.